VLOERVERWARMING

Steeds vaker worden er woningen gebouwd met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Om deze reden wordt er in de vloerenbranche ontwikkeld op de mogelijke toepassingen in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Zowel de vloeren, lijmen en afwerkingen worden hierop aangepast. Wij vertellen je graag alles over de do’s & dont’s over parket i.c.m. vloerverwarming. Wij adviseren je graag over zowel jouw droomvloer als de technische aspecten hiervan in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. 

Omdat er steeds vaker vraag is naar vloerverwarming in oudere woningen met houten vloeren zijn wij dealer van Fermafloor producten. Wij kunnen je dus uitstekend adviseren en voorzien van de vloerverwarming inclusief vloerplaten en parketvloer. Een one-stop-shop dus!

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling, de do’s en dont’s

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren. 

Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner hieronder te klikken.

Call Now ButtonBel voor meer informatie