GARANTIE

Net als voor jou is garantie voor ons vanzelfsprekend. Het is doen wat je zegt en waarmaken wat je belooft. Eerlijk, open en transparant advies en begeleiding zorgt voor tevreden klanten. Maar ondanks onze goede zorgen, vakmanschap en de beste producten kunnen omstandigheden en/of omgeving jouw verwachtingen laten tegenvallen. Geen zorgen, we komen daar samen uit en mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan zijn wij aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen CBW.

Om samen met jou op een correcte manier zaken te doen maken wij gebruik van de Leveringsvoorwaarden van het CBW. Wij zijn dus aangesloten bij de onafhankelijke en erkende geschillencommissie die bij onenigheid een bindend advies geeft wat onderbouwd is door het rapport van een onafhankelijke deskundige.

Dit biedt jou als consument een gerust gevoel als je bij Stoer & Vloer jouw nieuwe vloer koopt of je bestaande vloer door ons laat renoveren. Maar zover laten wij het natuurlijk niet komen.

Omdat wij zo overtuigd zijn van onze medewerkers en producten krijg je bij Stoer & Vloer BV geen 2 jaar maar 3 jaar garantie op onze producten.

Call Now ButtonBel voor meer informatie