WAT IS EEN HARR! VLOER

Een HARR! vloer is er een van puur eiken karakter dat nog beter zichtbaar en voelbaar is door de dekkende warme kleur uit het zorgvuldig samengestelde kleurenpallet van de Italiaanse ontwerper Piero Lissoni. Door de combinatie van het mooiste eikenhout en de zeer slijtvaste lak zal deze vloer voor vele jaren het pronkstuk in je huis zijn. 

Wat deze HARR! vloer zo bijzonder maakt is het karakter van de vloer, een diepgeborstelde plank die afgewerkt is met het drielaags onverwoestbare, brandvertragende laksysteem van Kerakoll Design House waardoor de voelbare structuur een prikkeling voor het oog is. Een stevige robuuste vloer met een zachte streling voor het oog. Het bijzonder fraaie karakter van de vloer is een opvallende verschijning in de ruimte en vormt toch een rustige basis waarop je meubels het beste uitkomen.

De HARR! duoplankvloer in leverbaar in een breedte van 19 en 26 cm . De 14 mm dikke plank met een toplaag van 4 mm is uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming maar past natuurlijk op elke ondergrond en kan zowel verlijmd als zwevend geplaatst worden.

De HARR! vloeren zijn leverbaar in onderstaande 10 kleuren. Wat is jouw favoriete kleur? 

Onderstaande kleurfoto’s zijn slechts een indicatie. De 10 kleuren zijn grijstinten van wit naar zwart. In onze winkel kunt u de kleuren in he echt bewonderen.

WR01

WR02

WR03

WR04

WR05

WR06

WR07

WR08

WR09

WR10

Call Now ButtonBel voor meer informatie