KERAKOLL DESIGN HOUSE

Kerakoll Design House is een samenstelling van innovatieve materialen – cement, harsen, handgemaakt hout, micro-coatings, verf  gecombineerd in één kleurenpalet van de Italiaanse ontwerper Piero Lissoni in samenwerking met de lak- en lijmproducent Kerakoll. Een nieuwe interieurstijl waarin de kamers en muren in elkaar overgaan: materialen, texturen en kleuren vloeien samen en vloeren, bekledingen, muren, armaturen, meubelaccessoires, verlichting en verwarmingselementen worden een uniek en doorlopend oppervlak. Maar vooral ook houten vloeren maken op deze manier nog meer onderdeel uit van je huis. Wij van Stoer & Vloer vinden deze vloeren en de daarbij behorende kleuren erg goed bij ons en bij veel van onze klanten passen.  Nieuwsgierig geworden? Laat je bij ons informeren naar de mogelijkheden

Kerakoll Design House vloeren zijn er in drie maten.

  • Small van (1 x 4,2 x 30 cm) massief
  • Medium (1 x 5 x 40 cm) massief
  • Large (1 x 7 x 125 cm) 2-laags 

Deze vloeren hebben een zeer karakteristieke uitstraling die optimaal tot uiting komt met een dekkende laklaag in één van de onderstaande kleuren. Hiervan worden 2 kleurlagen aangebracht en 1 beschermende toplaag. 

Legwijze

Deze designvloeren zijn zeer geschikt om te plaatsen op vloerverwarming in allerlei denkbare patronen. Stroken, visgraat, blokpatroon en wellicht een combinatie van de diverse maten?

WR01

WR02

WR03

WR04

WR05

WR06

WR07

WR08

WR09

WR10

Hieronder enkele foto’s om een idee te krijgen van de sfeer die ontstaat met Kerakoll Design House

Call Now ButtonBel voor meer informatie