BEDRIJF

Stoer & Vloer is een modern, dynamisch bedrijf van Harrie van Mierlo die sinds 2002 als ondernemer werkzaam is in de parketbranche. Vele jaren ervaring zorgen ervoor dat hij weet waar het om draait bij het uitzoeken van een houten vloer of het renoveren daarvan. Zijn jarenlange werkervaring op de vloer garanderen dat hij u voorziet van het beste advies en u voorziet van de vloer die het beste bij u past.

WINKEL

Sinds april 2019 zijn wij verhuisd van Ypenburg Den Haag naar de Hofcampweg 107b in Wassenaar om onze groei mogelijk te maken. Omdat wij op deze locatie onze vloeren en bijproducten beter kunnen presenteren en wij beter bereikbaar zijn blijkt inmiddels dat dit de juiste keuze is geweest.

In onze winkel Stoer & Vloer, waar de klant centraal staat en niet het product, voeren eerlijk advies, het ambacht, uitstekende producten en de modernste technieken de boventoon. Dit en jarenlange ervaring staan garant voor heel veel woonplezier op de bij Stoer & Vloer gekochte parketvloer.

Omdat het voor u weleens lastig kan zijn om u voor te stellen hoe uw droomvloer er uit ziet in uw woning, kunnen wij met onze Parketnavigator een digitale voorstelling maken op basis van een goede digitale foto van uw interieur. Dit zal u zeker helpen in uw besluitvorming. Vraag ons naar de mogelijkheden.