VAKMANSCHAP

Wij van STOER & VLOER vinden het van groot belang dat jij als klant meer dan tevreden bent met de aankoop die je bij STOER & VLOER doet. Dat vraagt om kwaliteit op alle vlakken.

Elke vloer en elk product van STOER & VLOER  is een staaltje vakmanschap, met zorg en aandacht geplaatst. Dit ambacht is naast een juist advies, de kwaliteit van het product en 3 jaar standaard garantie bepalend voor jouw onbekommerd woonplezier.

Wij verlangen van onze medewerkers puur vakmanschap om zo de hoogst haalbare kwaliteit tot in het kleinste detail te kunnen waarborgen.

Omdat wij goed vakmanschap koesteren, blijven wij (vak)kennis en kunde bewust doorontwikkelen. Dit doen wij vooral door externe trainingen te volgen bij onze leveranciers om op de hoogte te blijven van de laatste technieken die succes en kwaliteit garanderen. Als S-BB erkent leerbedrijf investeren wij ook  in de ontwikkeling van jonge werknemers door ze in de gelegenheid te stellen de 3-jarige opleiding tot Allround Parketteur te volgen. Dit stelt hun in staat om de binnen enkele jaren een mooi vak te leren en zo blijft het vakmanschap ook gewaarborgd bij Stoer & Vloer.

Naast productkennis speelt veilig en gezond werken een grote rol binnen ons bedrijf. Daarom worden jaarlijks al onze machines VCA gekeurd en hebben onze medewerkers een BHV certificaat.

Vakmanschap betekend ook professioneel zijn. Om onze professionalteit te  ondersteunen werken wij met een zogenaamd ‘Projectplan’. Hierin staat welke stappen wij ondernemen en wat wij van u verwachten om samen tot een optimaal eindresultaat te komen met zo min mogelijk hobbels op de weg.