PORTFOLIO

Renovatie eiken vloerdelen

In Rotterdam hebben wij onlangs in een drukke horecazaak de eiken vloerdelen grondig geschuurd en opnieuw afgewerkt met olie. Wat een wereld van verschil toch?

 Eiken duoplank visgraat

In Den Haag hebben wij in de wijk Leidschenveen een mooie grote duoplank visgraatvloer van 14 x 70 cm geplaatst op een ingefreesde vloerverwarming. De vloer is gerookt en wit geolied. Kant en klaar door onze leverancier aangeleverd. Dus niet wachten tot de olie droog is maar meteen je huis weer inruimen als wij de straat uitrijden. Uiteraard is de gehele vloer afgewerkt met witte MDF plinten.

Duoplank visgraat

In Rotterdam hebben wij in juli 2019 een mooie eiken visgraat duoplankvloer geplaatst van 63 m2. De vloer is volverlijmd op de betonvloer nadat deze was geëgaliseerd omdat de oude plankenvloer door waterschade verwijderd moest worden. De visgraatvloer is gerookt en daarna wit geolied. Rondom is de vloer afgewerkt met Staande witte MDF plinten in de kleur RAL 9010

Eiken visgraatparket

In Den Haag hebben wij in de Archipelbuurt een mooi herenhuis voorzien van de originele eiken visgraatvloeren en de reeds aanwezige vloeren flink gerenoveerd. Een erg leuke opdracht om te maken.

Weense punt tapisvloer

In Zeist hebben wij in juni 2019 een mooie Maple tapisvloer van 43 m2 mogen plaatsen in het Weense punt patroon met rondom een band van 90 mm. Deze vloer is afgewerkt met Step 2 componenten lak. Omdat het oude convectorputrooster niet meer voldeed hebben wij de vloer doorgelegd en daarin sleuven gefreesd. Hierdoor loopt de vloer in zijn geheel door.

Eiken visgraatvloer

In Den Haag hebben wij onlangs een mooie eiken visgraat tapisvloer aan mogen aanhelen naar twee slaapkamers met rondom een band en bies. Deze vloer is afgewerkt met naturel olie. Tevens moesten er diverse waterschades hersteld worden

Eiken duoplankvloer

In Den Haag hebben wij een mooie eiken duoplankvloer geplaatst die volverlijmd is op de betonvloer. De vloerdelen zijn 22 cm breed en de vloer is afgewerkt met witte olie.

Duoplank vloer 

In een appartement in Wassenaar hebben wij in juli 2019 een mooie rustieke duoplankvloer van 80 m2 met een breedte van 18 cm geplaatst met een mooi erandafwerking met MDF plinten van 9 cm hoog in de RAL kleur 9001 (offwhite). De vloer is afgewerkt met Rubio monocoat olie in de kleur ‘Pure’

Duoplank visgraatvloer 

In een volledig gerenoveerde woning in Vogelwijk (Den Haag) hebben wij een duoplank visgraatvloer in de afmeting 11 x 90×450 mm gelegd op vloerverwarming. Deze is ingefreesd in Fermacelplaten waarna wij de sleuven dichtgesmeerd met epoxy. De visgraatvloer is afgewerkt met Rubio Monocoat 5% White voor een onbehandelde uitstraling.

Duoplank visgraatvloer 

In een nieuwbouwwoning in Voorburg hebben wij onlangs een mooie gerookt wit geoliede eiken rustiek duoplank visgraatvloer van 14 x 70 cm mogen plaatsen met een randafwerking van 12 cm hoge plinten. Alles geheel volgens de laatste trends.

Semitapis visgraatvloer 

In een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht in Den Haag hebben wij een mooie eiken semitapis met een afmeting van 7 x 49 cm geplaatst op een ondervloer van Fermacell. De vloer is afgewerkt met een natuurlijk ogende 2 componentenolie.

Renovatie Maple Tapisvloer

Enige tijd geleden hebben wij deze sterk verwaarloosde Maple tapisvloer mogen renoveren. Van de 90 m2 hebben we 12 m2 moeten vervangen maar toen was de vloer ook weer als nieuw. 

 

Call Now ButtonBel voor meer informatie